Na hlavný obsah

Rukojemnícka dráma na čerpacej stanici v Poprade. Útočník držal predavačku pod krkom, zachránila ju polícia

Polícia incident vyšetruje.

Rukojemnícka dráma na čerpacej stanici v Poprade. Útočník držal predavačku pod krkom, zachránila ju polícia
Ilustračná snímka. Foto: RTVS

V Poprade sa v noci stala rukojemnícka dráma. Okolo druhej hodiny došlo k prepadu čerpacej stanice na sídlisku Juh pri nemocnici. Viac informácií zisťovala redaktorka RTVS Miriam Hozzová.

Prípadu z popradskej čerpacej stanice sa venovala aj redakcia Správ RTVS:

Páchateľ sa násilím dostal na benzínovú pumpu. Reklamným pútačom rozbil vchodové dvere. S ostrým predmetom v ruke sa zamestnankyni za pultom vyhrážal a držal ju pod krkom. Predavačke sa našťastie podarilo kontaktovať políciu.

Telefonovala hneď, ako sa dobýjal do predajne čerpacej stanice. Vyjednávačovi sa ho podarilo dostať ku dverám, kde ho následne policajti spacifikovali. Benzínová pumpa je v tejto chvíli opáskovaná a prebieha vyšetrovanie. Žena je v poriadku, prežila však poriadny šok z ktorého sa doteraz spamätávala.

„Dvadsaťštyriročný Popradčan násilím roztiahol vstupné uzamknuté dvere čerpacej stanice, vošiel dnu a prešiel za predajný pult k žene. Predavačke priložil ku krku nôž a vyhrážal sa jej zabitím. V druhej ruke držal rozvitú fľašu od alkoholu,“ doplnila hovorkyňa Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Prešove Jana Ligdayová.

Moje odložené články

    Viac

    Najčítanejšie

    Nové v rubrike Regióny