Na hlavný obsah

VIDEO: Kanadská dvojica sa ocitla v obkľúčení slovenských fanúšikov

Slováci v hľadisku dominovali, po nájazdovej dráme však odchádzali domov spokojnejší Kanaďania.

VIDEO: Kanadská dvojica sa ocitla v obkľúčení slovenských fanúšikov
Fanúšikovia Kanady v slovenskom dave. Foto: RTVS

Slovenskí hokejisti majú za sebou tri úvodné vystúpenia na MS v hokeji 2023. Po bratskom súboji s Čechmi a domácimi Lotyšmi, odohrali zverenci Craiga Ramsayho tretí zápas s Kanaďanmi, ktorí sú považovaní za favoritov celého turnaja.

MS v hokeji 2023 online s RTVS

S rovnakým prívlastkom vstúpili aj do stretnutia proti Slovákom. Aj napriek tomu, že od ôsmej minúty viedli a na bránku Slovenska vyslali viac ako 40 streleckých pokusov, zisk bodov nemali vôbec istí.

Na gól Neighboursa odpovedal ešte v úvodnom dejstve Peter Cehlárik. Vyrovnané, 1:1. Následne obaja brankári zatiahli roletu a o víťazovi stretnutia museli rozhodnúť až samostatné nájazdy. Práve v nich sa divákom pri televíznych obrazovkách naskytol úsmevný moment.

Po úspešnom samostatnom nájazde Glassa kamera zachytila dvoch kanadských fanúšikov, ktorým odvaha rozhodne nechýbala. Stretnutie Slovensko – Kanada totiž sledovali obkolesení fanúšikmi v dresoch s dvojkrížom na hrudi.

Ako je z videa taktiež zrejmé, po úvodom vzájomnom dueli lotyšskej B-skupiny, Slováci a Česi nechali rivalitu bokom a zápas proti javorovým listom si užili spoločne.

Video radujúcich sa Kanaďanov v slovenskom kotle si môžete pozrieť nižšie:

Newsletter

Prihláste sa k odberu najnovších správ a zaujímavosti zo športovej redakcie RTVS

Prihlásením sa súhlasím so spracovaním osobných údajov pre marketingové účely.

Moje odložené články

    Viac

    Najčítanejšie

    Nové v rubrike Šport