Na hlavný obsah

Britská polícia zadržala muža po tom, ako v uliciach našli tri telá

Polícia uzavrela niekoľko ulíc v centre mesta

Britská polícia zadržala muža po tom, ako v uliciach našli tri telá
Policajní forenzní pracovníci prevážajú veci na Ilkeston Road v Nottinghame v Británii. Foto: ČTK/AP/Jacob King

Britská polícia v Nottinghame v utorok (13. 6.) zadržala jedného muža po tom, čo v uliciach mesta našli telá troch zabitých ľudí. Podľa agentúry Reuters o tom informovala polícia.

Už skôr dopoludnia sa v britských médiách objavila informácia, že polícia uzavrela niekoľko ulíc v centre mesta kvôli „prebiehajúcemu závažnému incidentu“.

Dve telá našli na Ilkeston Road, kam okolo 4.00 h miestneho času (5.00 h SELČ) privolali políciu. Ďalšie telo ležalo na Magdala Road.

Polícia zasahovala tiež na Milton Street, kde sa dodávka pokúsila prejsť ľudí, traja skončili v nemocnici. Podľa polície spolu všetky udalosti súvisia, píše BBC News.

„Je to hrôzostrašný a tragický incident, ktorý si vyžiadal životy troch ľudí. Veríme, že tieto tri incidenty spolu súvisia a podozrivého sme zadržali, „uviedla šéfka polície v grófstve Nottinghamshire Kate Meynellová. Dodala, že vyšetrovanie je iba na začiatku a požiadala verejnosť, aby sa uzavretým častiam mesta vyhla.

Pre incidenty i vyšetrovanie prerušili verejnú dopravu v centre Nottinghamu. V meste vzdialenom necelých 200 kilometrov severne od Londýna žije asi 350-tisíc obyvateľov.

Moje odložené články

    Viac

    Najčítanejšie

    Nové v rubrike Svet