Na hlavný obsah

Vodička nedala prednosť. Zrážka auta s motocyklom si vyžiadala zranených

Polícia začala trestné stíhanie.

Vodička nedala prednosť. Zrážka auta s motocyklom si vyžiadala zranených
Zrážka auta s motocyklom. Foto: Zdroj: Polícia SR - Trenčiansky kraj

Policajti vyšetrujú okolnosti dopravnej nehody medzi osobným autom a motocyklom, ku ktorej došlo na miestnej komunikácii v považskobystrickej časti Milochov. Zrážka si vyžiadala dvoch zranených, motocyklistu a jeho spolujazdkyňu.

Polícia začala trestné stíhanie vo veci prečinu ublíženia na zdraví. Informovala o tom vo štvrtok na sociálnej sieti. „Štyridsaťjedenročná vodička Škody Fabia pri odbočovaní na vedľajšiu cestu nedala prednosť po hlavnej ceste idúcemu motocyklu Honda 125, ktoré riadil 29-ročný vodič.

V dôsledku toho došlo k zrážke motocykla s osobným autom a následnému pádu motocyklistu a jeho 20-ročnej spolujazdkyne,“ opísali policajti. Zranenia motocyklistu si podľa nich vyžiadajú liečbu približne osem týždňov, jeho spolujazdkyňa sa bude liečiť približne dva týždne. Vodička osobného vozidla neutrpela žiadne zranenia.

„Obaja účastníci dopravnej nehody boli podrobení dychovej skúške s negatívnym výsledkom merania. Škodu na vozidlách predbežne vyčíslili na približne 5000 eur,“ doplnila polícia.

Moje odložené články

    Viac

    Najčítanejšie

    Nové v rubrike Slovensko