Na hlavný obsah

Ďalšie hromadné znásilnenie na obľúbenom ostrove Malorka. Turistka nahlásila, že ju napadlo viacero mužov

Polícia podozrivých zadržala.

Ďalšie hromadné znásilnenie na obľúbenom ostrove Malorka. Turistka nahlásila, že ju napadlo viacero mužov
Ilustračná snímka. Foto: RTVS

Ďalšia turistka na španielskom ostrove Malorka nahlásila, že sa stala obeťou skupinového znásilnenia. Britka vypovedala, že ju muži nadrogovali a napadli v hoteli, kde aj pred týždňom došlo k údajnému hromadnému znásilneniu. Informovala o tom agentúra DPA.

Trojicu britských dovolenkárov zadržala polícia v piatok na letisku len chvíľu pred odletom do mesta Manchester v Spojenom kráľovstve. K údajnému trestnému činu došlo v hoteli v prímorskom letovisku Magaluf na juhozápade ostrova.

Znásilnenie žena nahlásila na polícii v piatok skoro ráno. Policajti ju previezli do nemocnice, kde lekár potvrdil známky sexuálneho násilia. Polícii sa podarilo zistiť mená podozrivých a následne ich zadržala.

V súvislosti s ďalším prípadom údajného skupinového znásilnenia spred týždňa v tom istom hoteli polícia zadržala sedem Francúzov a jedného Švajčiara. Vo vyšetrovacej väzbe je tiež stále päť mužov nemeckej národnosti, ktorých mladá Nemka v júli obvinila zo znásilnenia v letovisku Playa de Palma. V prípade dokázania viny im hrozí trest odňatia slobody na viac ako desať rokov.

Moje odložené články

    Viac

    Najčítanejšie

    Nové v rubrike Svet