Na hlavný obsah

Mareka Hamšíka si predvolala polícia, obvinila ho bývalá spoločníčka

Bývalý futbalový reprezentant hovorí o pomste.

Mareka Hamšíka si predvolala polícia, obvinila ho bývalá spoločníčka
Dlhoročný kapitán slovenskej futbalovej reprezentácie Marek Hamšík počas tlačovej konferencie pred prípravnými zápasmi Slovenska s Čiernou Horou a Chile. Foto: TASR/Lukáš Grinaj

Marek Hamšík v pondelok (21.8.) dve hodiny vypovedal na polícii. Podľa informácií portálu tvnoviny.sk ho obvinila jeho bývalá spoločníčka, ktorá tvrdí, že ju nezákonným spôsobom obral o polovicu Bounce Parku v Banskej Bystrici.

Bývalý reprezentačný kapitán to označil za pomstu, nakoľko jeho spoločníčku Veroniku Gondášovú trestne stíhajú za spreneveru v súvislosti s práve spomínaným športovým komplexom.

„To trestné oznámenie podala osoba, ktorá je obvinená, takže je to taká malá pomsta. Ostatné veci okolo tohto skutku má na starosti môj manažment a moji právnici,“ cituje web Mareka Hamšíka.

Gondášová tvrdí, že ju Hamšíkovci podvodne pripravili o 50-percetnýh podiel v komplexe Bounce Park. Otec Mareka Hamšíka argumentuje, že na tento ich spoločný biznis Gondášovej požičali peniaze, ktoré prestala splácať, a preto si uplatnili záložné právo na firemný podiel.

Celý prípad má teraz na stole vyšetrovateľka, ktorá zatiaľ žiadne obvinenie voči nikomu nevzniesla.

Moje odložené články

    Viac

    Najčítanejšie

    Nové v rubrike Šport