Na hlavný obsah

EKL: Slovan na úvod doma proti Klaksvíku, Trnava začne v Bulharsku proti Ludogorcu

Skupinová fáza vyvrcholí 14. decembra.

EKL: Slovan na úvod doma proti Klaksvíku, Trnava začne v Bulharsku proti Ludogorcu
Ilustračná snímka. Foto: TASR/Pavel Neubauer/František Iván/koláž RTVS

Futbalisti ŠK Slovan Bratislava odštartujú zápolenia v A-skupine Európskej konferenčnej ligy vo štvrtok 21. septembra o 21.00 h domácim zápasom s KÍ Klaksvík z Faerských ostrovov. Informoval o tom oficiálny web slovenského šampióna.

„Následne pocestujeme dvakrát na ihriská súperov, do Ľubľany a Lille. Očakávaný domáci duel s účastníkom Ligue 1 odohráme vo štvrtok 9. novembra o 21.00 h. V piatom hracom dni pocestujeme vo štvrtok 30. novembra na Faerské ostrovy, a skupinu uzavrieme vo štvrtok 14. decembra o 21.00 h domácim zápasom s NK Olimpija Ľubľana,“ uviedol web Slovana.

Výkopy všetkých domácich zápasov Slovana budú o 21.00, všetky vonkajšie duely sa začínajú o 18.45 h.

Futbalisti FC Spartak Trnava zasa odštartujú zápolenia v H-skupine na pôde bulharského šampióna Ludogorca Razgrad. Informoval o tom oficiálny web klubu.

„Prvým domácim zápasom bude súboj s Fenerbahce Istanbul 5. októbra o 21.00 h. V ďalšom dvojzápase sa spartakovci stretnú s dánskym Nordsjaellandom. Najskôr 26. októbra o 21.00 h doma a potom o dva týždne 9. novembra o 18.45 h v Dánsku. Posledným domácim stretnutím bude duel s Ludogorcom Razgrad 30. novembra o 21.00 h. Záverečný zápas v skupine odohrá Spartak v Istanbule proti Fenerbahce 14. decembra o 18.45 h,“ informoval web Spartaka.

Moje odložené články

    Viac

    Najčítanejšie

    Nové v rubrike Šport