Na hlavný obsah

Polícia vyrazila k masovej vražde, na mieste našla len cvičencov jógy: V Británii sa udial kuriózny incident

Policajný výjazd so sirénami sa skončil prekvapením.

Polícia vyrazila k masovej vražde, na mieste našla len cvičencov jógy: V Británii sa udial kuriózny incident
Na ilustračnej snímke britská polícia. Foto: TASR/AP

Britská polícia riešila kuriózny poplach, keď jej príslušníci vyrazili k ohlásenému prípadu rituálnej masovej vraždy, na mieste však našli len cvičencov odpočívajúcich po kurze jógy. Policajtov v prímorskom mestečku v grófstve Lincolnshire zalarmovali vystrašení ľudia, ktorí videli v sále osvietenej sviečkami nehybne ležať niekoľko tiel. Muži zákona potom na mieste iba konštatovali, že sa žiadny zločin nestal, napísal server BBC.

Policajný výjazd so sirénami vystrašil učiteľku jógy Millie Lawsovú, ktorá viedla hodinu v presklenej sále na prímorskej promenáde v mestečku Chapel St Leonards. Na záver svojim zverencom dopriala hlbokú relaxáciu, ktorej sa hovorí šavásána alebo tiež pozícia mŕtvoly. V tej chvíli vraj do sály nazrela dvojica okoloidúcich, ktorí si cvičencov splietli s obeťami.

„Možno, že to tak zvonku mohlo vyzerať, lebo všetci ležali veľmi pokojne a uvoľnene. Je mi jasné, že predstavivosť ľudí bežala na plné obrátky,“ komentovala falošný poplach učiteľka, ktorej vpád policajtov do sály pripadal „surreálny a vtipný“.

Polícia uviedla, že oznamovatelia ju informovali s dobrými úmyslami. „Na miesto dorazili policajti a my s radosťou oznamujeme, že nikomu sa nič nestalo,“ oznámila hovorkyňa.

Moje odložené články

    Viac

    Najčítanejšie

    Nové v rubrike Svet