Na hlavný obsah

V prípade zmiznutej študentky obvinili 54-ročného muža za zločin znásilnenia

V prípade dokázania viny mu hrozí až 15-ročný trest.

V prípade zmiznutej študentky obvinili 54-ročného muža za zločin znásilnenia
Po nezvestnej pátral pátrací pohotovostný tím. Foto: Facebook/Pohotovostný pátrací tím

V prípade zmiznutia 22-ročnej študentky VŠMU obvinil vyšetrovateľ 54-ročného muža zo zločinu znásilnenia závažnejším spôsobom konania. V prípade dokázania viny mu hrozí až 15-ročný trest. Informáciu priniesol portál tvnoviny.sk.

Portál už predtým informoval, že zadržaný muž pracuje ako zdravotník na záchranke. Viaceré zdroje mali potvrdiť, že na stanici, kde pracuje, Bratislavská kriminálna polícia vo štvrtok (14. 9.) prepočítavala opiáty. Chýbať malo množstvo diazepamu, ale aj iné látky. Na tejto záchranke údajne zmizli lieky už aj v minulosti.

Študentka sa stratila v nedeľu (10. 9.). V pondelok ju našli ležať zranenú blízko nemocnice na Antolskej ulici.

Zmiznutie nahlásila jej matka v nedeľu (10.9.) večer. Kamerové záznamy ju v noci na nedeľu zachytili nastupovať na autobus na Zochovej ulici, o tri zastávky ďalej vystúpila na Záporožskej v Petržalke, len 150 metrov od miesta bydliska, informuje portál.

Študentka sa vracala zo Slovenského národného divadla (SND), kde pripravovala galakoncert na počesť opernej speváčky Lucie Popp. O pomoc pri pátraní žiadalo prostredníctvom sociálnych sietí aj samotné SND.

Moje odložené články

    Viac

    Najčítanejšie

    Nové v rubrike Slovensko