Na hlavný obsah

Muža, ktorý mal v Dojči zavraždiť exmanželku, našli mŕtveho

Zavraždenú ženu našiel v dome jej 18-ročný syn.

Muža, ktorý mal v Dojči zavraždiť exmanželku, našli mŕtveho
Obec Dojč. Foto: RTVS

Muža, ktorý mal v obci Dojč zavraždiť svoju manželku podľa informácií spravodajského portálu tvnoviny.sk našli mŕtveho krátko po polnoci. V jednom z domov v obci pri Senici našiel v pondelok (3. 10.) 18-ročný mladík zavraždenú svoju 40-ročnú matku.

Podľa dostupných informácií mal ženu zavraždiť jej exmanžel, motívom mala byť žiarlivosť. Jej rodinný príslušník pred médiami potvrdil, že útočník bol mimoriadne agresívny a svoju obeť mal „rozstrieľať“. Ozbrojený muž mal následne ujsť lesa, kde sa ho snažili chytiť špeciálne jednotky.

„Polícia pracovala aj s informáciou, že muž môže byť ozbrojený. Na vypátranie osoby sme nasadili viacero policajných hliadok, ktoré osobu hľadali do neskorej noci aj za pomoci dronu s termovíziou,“ uviedla krajská policajná hovorkyňa v Trnave Zlatica Antalová.

Podozrivý bol v minulosti držiteľom zbrojného preukazu a v legálnej držbe mal aj strelnú zbraň. V roku 2017 mu skončila platnosť zbrojného preukazu, a preto zbraň zákonným spôsobom odovzdal do úschovy policajného zboru.

Zbraň, ktorú pravdepodobne použil pri útoku, ako doplnila hovorkyňa, bola v jeho nelegálnej držbe. V súvislosti s rodinou polícia za posledné obdobie neeviduje žiadne podnety, ktoré by nasvedčovali domácemu násiliu.

„Policajti kriminálnej polície naďalej vyhodnocujú a analyzujú všetky informácie súvisiace s vraždou, zisťujú motív konania osoby, ako aj ďalšie okolnosti, ktoré s prípadom súvisia,“ dodala hovorkyňa.

Moje odložené články

    Viac

    Najčítanejšie

    Nové v rubrike Regióny