Na hlavný obsah

Petra Vlhová sa prihovorila svojim fanúšikom s pozitívnym prísľubom

Cíti sa lepšie a pokračuje v rehabilitácii.

Petra Vlhová sa prihovorila svojim fanúšikom s pozitívnym prísľubom
Na snímke slovenská lyžiarka Petra Vlhová. Foto: TASR - Martin Baumann

„Cítim sa lepšie a pokračujeme v rehabilitácii. Koleno vyzerá každým dňom lepšie a lepšie,“ prihovorila sa Petra Vlhová svojim fanúšikom na sociálnej sieti.

Vlhová absolvovala operáciu zraneného pravého kolena začiatkom februára. Absolvovala ju na uznávanej klinike Hospital di Valais vo Švajčiarsku u vyhľadávaného odborníka Oliviera Siegrista.

Slovenská lyžiarka sa poďakovala aj svojim sponzorom. „Rada by som sa poďakovala všetkým mojim sponzorom za najlepšiu podporu a za to, že stáli pri mne počas najlepších aj najhorších dní. Veľa to pre mňa znamená,“ napísala. „Bez vás by som nebola tým istým človekom a nemohla by som robiť to, čo najviac milujem a plniť si svoje sny,“ dodala.

„Som naozaj vďačná za všetko, čo ste pre mňa urobili. Takže ešte raz ďakujem a ako som sľúbila, urobím všetko pre to, aby som sa vrátila silnejšia ako kedykoľvek predtým.

Vlhová prišla k zraneniu počas januárového obrovského slalomu Svetového pohára v Jasnej. Tvrdý pád prišiel v úvodnom kole „obráku“ v domácom stredisku.

Na pomoc jej prišli záchranári, zranenú ju museli zviesť na záchranných saniach a následne transportovali vrtuľníkom do nemocnice. Prvé vyšetrenia absolvovala v Ružomberku.

Moje odložené články

    Viac

    Najčítanejšie

    Nové v rubrike Šport