Na hlavný obsah

Akcia NAKA v hlavnom meste: Razia má súvisieť s drogami, elitní policajti zasiahli na viacerých miestach

V centre Bratislavy zásah paralyzoval dopravu.

Akcia NAKA v hlavnom meste: Razia má súvisieť s drogami, elitní policajti zasiahli na viacerých miestach
Ilustračná snímka. Foto: RTVS

V centre Bratislavy zasahovalo v utorok (20. 2.) ráno komando ozbrojené samopalmi. Neďaleko Račianskeho mýta obkľúčili elitní policajti Národnej kriminálnej agentúry (NAKA) biele auto roznášajúce jedlo. Informáciu priniesol portál startitup.sk. Zadržali jedného muža.

Akcia na istý čas paralyzovala dopravu v Bratislave. Na mieste malo zasahovať približne 20 policajtov aj so služobným psom. Podľa informácií portálu tvnoviny.sk mala akcia súvisieť s drogovou trestnou činnosťou. Zadržaný muž pri zásahu utrpel zranenie. Spoločnosť, pre ktorú mal pracovať, nevie, či ide o jej zamestnanca alebo nie.

„Na mieste bol ošetrený pacient s ľahkým poranením tváre bez potreby ďalšieho prevozu do zdravotníckeho zariadenia. Jednalo sa o štandardný postup, kedy je k podobným prípadom privolaná posádka záchrannej zdravotnej služby,“ informovala hovorkyňa Záchrannej zdravotnej služby Bratislava Darina Schreková.

Podobná policajná akcia približne v rovnakom čase prebiehala aj na iných miestach v hlavnom meste a jeho okolí. Podľa informácii RTVS sa mala k podobná akcia odohrať aj v jednej z bytoviek v Šamoríne.

Informácie o zásahu, kedy komando obkľúčilo auto v blízkosti bratislavského Račianskeho mýta priniesol v relácii Aktuálne :24 redaktor Oliver Remiáš:

Moje odložené články

    Viac

    Najčítanejšie

    Nové v rubrike Regióny