Na hlavný obsah

SaS predstavila nových podpredsedov. B. Gröhling chce naďalej poctivú pravicovú stranu

Noví podpredsedovia hovorili o svojich predsavzatiach.

SaS predstavila nových podpredsedov. B. Gröhling chce naďalej poctivú pravicovú stranu
Na snímke zľava predseda strany SaS Branislav Gröhling, a noví podpredsedovia Marián Viskupič, Jana Bittó Cigániková, Juraj Droba a Mária Kolíková. Foto: TASTR/Pavol Zachar

Novými podpredsedami SaS sú Mária Kolíková, Jana Bittó Cigániková, Marián Viskupič a Juraj Droba. Predstavil ich predseda strany Branislav Gröhling na štvrtkovej (11. 4.) tlačovej besede.

Gröhling avizoval, že SaS bude naďalej poctivou pravicovou stranou, ktorá bude zdravou zárukou rozvoja. Deklaroval, že bude o voličov bojovať slušne a s demokratickými princípmi. „Sme pripravení byť kritickou opozíciou, ktorá bude poukazovať na prešľapy a zlé kroky vlády, ako aj budúceho prezidenta SR,“ uviedol.

Kolíková poukázala na to, že bude bojovať za opätovné zriadenie Úradu špeciálnej prokuratúry, keďže boj proti korupcii považujú za kľúčový pre očistu spoločnosti. Bittó Cigániková chce tlačiť na to, aby ľudia za svoje peniaze dostávali lepšiu zdravotnú starostlivosť.

Viskupič hovoril o potrebe zníženia daní a odvodov či odbúravaní bariér v podnikaní a obmedzení byrokracie. Droba potvrdil, že absolútnou prioritou ich zahraničnej politiky bude podpora členstva v EÚ a NATO.

Moje odložené články

    Viac

    Najčítanejšie

    Nové v rubrike Slovensko