Na hlavný obsah

Voľby 2024

Oficiálne výsledky Eurovolieb 2024 na Slovensku

Eurovoľby

Muž na Šariši vrazil terénnym autom do skupiny ľudí a ušiel. Nafúkal viac ako dve promile

Zranil šesť ľudí vrátane troch detí.

Muž na Šariši vrazil terénnym autom do skupiny ľudí a ušiel. Nafúkal viac ako dve promile
Polícia na mieste nehody v Červenej Vode. Foto: RTVS

V obci Červená Voda v okrese Sabinov malo auto zraniť šesť ľudí, z toho tri deti. Informovalo o tom Operačné stredisko záchrannej zdravotnej služby SR na sociálnej sieti. Záchranári na miesto vyslali dva vrtuľníky a tri sanitky. Zásah stále prebieha. Podľa informácií RTVS mal páchateľ z miesta nehody ujsť.

Nešťastie sa stalo v okolí miestneho ranča, informovala z miesta nehody redaktorka RTVS Ivana Ratkovská. Zranené deti previezli do nemocníc privolané záchranárske helikoptéry. Páchateľa už polícia zadržala, bol pod vplyvom alkoholu. Podľa údajov prešovskej krajskej polície sa na mieste konala spoločenská udalosť.

Pozrite si reportáž redaktorky Ivany Ratkovskej v Správach RTVS:

„Počas spoločenskej akcie z neznámych príčin narazilo auto do davu ľudí,“ uviedla prešovská krajská polícia na sociálnej sieti s tým, že vodič po nehode z miesta činu utiekol. Vďaka reakcii operačného strediska a policajných hliadok zo Sabinova bol v krátkom čase vypátraný a zadržaný.

„Dychová skúška u 59-ročného vodiča bola pozitívna a dosiahla hodnotu viac ako dve promile,“ doplnila polícia s tým, že prípadom sa intenzívne zaoberá a na mieste je prítomný vyšetrovateľ.

Policajti muža, ktorý z miesta nehody ušiel v krátkom čase zadržali v bočnej uličke v Sabinove, kde narazil do elektrického stĺpa. Muža už zadržali a vyšetrovateľ robí všetky potrebné úkony na jeho obvinenie.

Na ranči pri Červenej vode bolo množstvo ľudí, keďže sa tu konal ôsmy ročník súťaže vo varení gulášu. Po nešťastí akciu okamžite zrušili.

Moje odložené články

    Viac

    Najčítanejšie

    Nové v rubrike Regióny