Na hlavný obsah

Poľský hokejový web predpovedá výsledky zápasov svojich reprezentantov. Ako tipuje duel so Slovenskom?

Poliaci zatiaľ do istej miery prekonávajú očakávania stránky.

Poľský hokejový web predpovedá výsledky zápasov svojich reprezentantov. Ako tipuje duel so  Slovenskom?
Na snímke slovenskí hokejisti tešiaci sa z gólu. Foto: TASR/AP

Slovenskí hokejisti v stredu (15. 5.) zvíťazia nad Poľskom 5:1. Tvrdí to poľský hokejový web polishpuck.com, ktorý pred MS v Ostrave prognózoval všetky zápasy Poliakov v ostravskej skupine aj s výsledkami.

„Videli sme, ako vyzeral nedávny zápas v Žiline (víťazstvo SR 6:1, pozn.). Červeno-bieli začali hrozne a teraz má Slovensko ešte silnejšiu zostavu než vtedy. Nevidíme spôsob, ako by Poľsko mohlo zvíťaziť v tomto zápase,“ uviedol hokejový web.

Poliaci zatiaľ do istej miery prekonávajú očakávania stránky, ktorá nepočítala s remízou na štarte turnaja. V prvom zápase získali bod po prehre s Lotyšskom 4:5 po predĺžení, pričom predpovedal hladkú prehru 1:4. S favoritom skupiny Švédskom očakával vysokú prehru 0:11, no realita priniesla miernejší výsledok 1:5.

Spomínaný web bol zatiaľ najbližšie k správnemu tipu v utorňajšom zápase s Francúzskom, v ktorom predpovedal prehru 3:5, napokon sa to skončilo 2:4. Prehry bez bodového zisku očakáva aj v súbojoch s USA (2:9) a Nemeckom (2:6), pričom prvého víťazstva by sa Poliaci mali dočkať v záverečnom zápase skupiny proti Kazachstanu 2:1 po predĺžení.

„Tento zápas bude ako siedme finále o Stanleyho pohár. Víťazstvo nemusí zaručiť udržanie sa, ale môže nastať situácia, že práve tento duel zaváži. Rozpis turnaja to zariadil tak, že práve v poslednom zápase budeme mať najväčšiu šancu na víťazstvo,“ uviedol polishpuck.com

Moje odložené články

    Viac

    Najčítanejšie

    Nové v rubrike Šport