Na hlavný obsah

Požiar podniku na Dunaji: V Bratislave zasiahlo viacero hasičov, príčinu požiaru zisťujú

Zasahovalo 17 hasičov s viacerými kusmi techniky.

Na Dunaji pri Nábreží armádneho generála Ludvíka Svobodu horí plavidlo prerobené na podnik. Zasahujú tam hasiči. Pre TASR to potvrdil hovorca Krajského riaditeľstva Hasičského a záchranného zboru (HaZZ) v Bratislave Štefan Koči.

„Požiar je už lokalizovaný,“ spresnil Koči. Priblížil, že pri udalosti zasahovalo 17 príslušníkov hasičského zboru s piatimi kusmi hasičskej techniky. Podnik na sociálnej sieti situáciu komentoval s tým, že bližšie informácie zatiaľ nemajú.

Podotkol, že ohlásený bol požiar lodného kontajnera prerobeného na bar na vyviazanom pontóne na Dunaji. Hasiči momentálne pracujú na rozoberaní konštrukcie lodného kontajnera. „Zároveň skontrolovali celé podpalubie. Pri udalosti sa nikto nezranil,“ dodal hovorca.

Na mieste udalosti, ktorá je v štádiu zisťovania, sa podľa neho nachádza aj zisťovateľ príčin vzniku požiarov.

Presnými príčinami a okolnosťami vzniku požiaru sa zaoberajú policajti. TASR o tom informovala bratislavská krajská policajná hovorkyňa Jana Šimunková. „Príslušníci Policajného zboru aktuálne na mieste vykonávajú prvotné úkony, a preto v tejto chvíli nie je možné poskytnúť viac informácií,“ doplnila.

Čo na požiar podniku povedal jeho majiteľ, si pozrite v krátkom bloku zo Správ RTVS:

Moje odložené články

    Viac

    Najčítanejšie

    Nové v rubrike Regióny