Na hlavný obsah

Takmer v plnej sile. Poznáme zostavu Slovenka na posledný prípravný duel pred MS proti USA

Kapitánom bude Tatar, asistentmi Čerešňák a Hrivík.

Takmer v plnej sile. Poznáme zostavu Slovenka na posledný prípravný duel pred MS proti USA
Na snímke druhý zľava tréner slovenskej hokejovej reprezentácie Craig Ramsay a asisitenti, vľavo Ján Pardavý, sprava Ján Lašák a Peter Frühauf. Foto: TASR/Martin Bauman

Slovenskí hokejoví reprezentanti majú pred sebou posledný prípravný zápas pred odchodom na majstrovstvá sveta. Pred zrakmi domácich fanúšikov ich v Bratislave preverí silný tím USA. Úvodné vhadzovanie je na programe o 18.00 hod.

V zostave nefiguruje, rovnako ako proti Poliakom, útočník Martin Pospíšil. Na súpisku sa nevošiel ani bek Rayen Petrovický. Kapitánske céčko bude niesť na drese Tomáš Tatar, asistentmi sú Marek Hrivík a Peter Čerešňák.

Tréneri do duelu nominovali dvoch brankárov, ôsmich obrancov a trinástich útočníkov. Medzi tri žrde sa ako jednotka postaví Samuel Hlavaj, kryť chrbát mu bude Matej Tomek.

Prvý obranný pár vytvorí Šimon Nemec s Martinom Fehérvárym. Druhý menovaný odohrá prvý duel v tohtoročnej príprave na MS. Do prvého prípravného stretnutia zasiahnu z bekov aj Peter Čerešňák, Patrik Koch a František Gajdoš.

Prvý ofenzívne trio vytvorí Peter Cehlárik, Marek Hrivík a Juraj Slafkovský. Druhá formácia vykorčuľuje v zložení Tomáš Tatar, Lukáš Cingel a Libor Hudáček.

Centrom tretieho útoku bude Viliam Čacho, ktorý bude mať na krídlach Pavla Regendu a Róberta Lantošiho. Štvrtú trojicu tvorí Andrej Kudrna, Matúš Sukeľ a Marko Daňo. Post trinásteho útočníka patrí Samuelovi Takáčovi.

Zostava:

Slovensko: Hlavaj, Tomek – Fehérváry, Nemec, Ivan, Čerešňák, Koch, Grman, Gajdoš, Golian – Cehlárik, Hrivík, Slafkovský, Tatar, Cingel, Hudáček, Regenda, Čacho, Lantoši, Kudrna, Sukeľ, Daňo, Takáč

Moje odložené články

    Viac

    Najčítanejšie

    Nové v rubrike Šport