Na hlavný obsah

Tragédia v nočnom klube: Jeden človek je mŕtvy, dvaja sú v kritickom stave

Viacero ľudí sa zrejme otrávilo drogami.

Tragédia v nočnom klube: Jeden človek je mŕtvy, dvaja sú v kritickom stave
Ilustračná snímka. Foto: Facebook/Polícia SR

V nočnom klube v bratislavskom Vlčom hrdle došlo k tragédii. Viacero ľudí sa tam malo otráviť drogami. Hlásia jednu obeť, ďalší dvaja ľudia sú v kritickom stave. Informoval o tom portál noviny.sk.

Podľa informácií portálu mal byť na mieste jeden mŕtvy muž, ktorého sa záchranárom nepodarilo oživiť. Ďalšie dve osoby sú v kritickom stave. Na mieste zasahujú policajti a záchranári.

Polícia začala trestné stíhanie v súvislosti s úmrtím muža. Uviedla to bratislavská krajská polícia na sociálnej sieti.

Intoxikácia drogami

Pred koncom akcie, ktorá sa v klube konala, malo prísť viacerým ľuďom zle. Preto im zavolali sanitku. V tom čase mali byť osoby pri vedomí, ich stav sa však neskôr výrazne zhoršil.

Operačné stredisko záchrannej zdravotnej služby (OS ZZS) SR prijalo v noci viacero volaní zo spoločenskej akcie vo Vlčom hrdle v Bratislave. Bolo pri nich podozrenie na intoxikáciu drogami.

Záchranku vyslali aj k 27-ročnému mužovi s poruchou vedomia a zástavou srdca. Ten však počas prevozu do nemocnice zomrel. OS ZZS o tom informovalo na sociálnej sieti.

„Tesne po tretej hodine ráno sme vyslali ambulancie rýchlej lekárskej pomoci a rýchlej zdravotnej pomoci k 27-ročnému mužovi s poruchou vedomia a zástavou srdca. Záchranári muža úspešne zresuscitovali a transportovali do nemocnice. Počas prevozu, žiaľ, zomrel,“ informovalo OS ZZS.

Záchranári tiež krátko po piatej hodine ráno vyslali sanitku k 27-ročnej žene s poruchou vedomia. V ťažkom stave bola podľa ich slov transportovaná do nemocnice v Ružinove.

Zároveň 28-ročnú ženu s poruchou psychiky a správania záchranári po prvotnom ošetrení transportovali do rovnakej nemocnice, dodalo OS ZZS.

Trojica údajne nebola z jednej partie a do klubu neprišli spolu. Polícia mala preto podľa portálu pracovať s možnosťou, že im niekto mohol niečo nasypať do pitia. To však neskôr bratislavská krajská polícia na sociálnej sieti dementovala.

„Podľa doterajších výsledkov vyšetrovania môžeme povedať, že všetky tri osoby si stav intoxikácie mali spôsobiť vedome a vlastným konaním,“ uviedla.

Moje odložené články

    Viac

    Najčítanejšie

    Nové v rubrike Regióny