Na hlavný obsah

Pátranie na rieke Hron: Hasiči vytiahli z vody dve mužské telá. Preverujú ich totožnosť

Piatich ľudí sa podarilo zachrániť.

Pátranie na rieke Hron: Hasiči vytiahli z vody dve mužské telá. Preverujú ich totožnosť
Záchranári v člne pátrajú po nezvestných mužoch. Foto: RTVS

Telá dvoch mladíkov, ktorých strhol prúd vody v rieke Hron pri Šarovciach v okrese Levice, sa pravdepodobne podarilo nájsť. Hovorkyňa Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Nitre Viktória Borloková potvrdila, že v Želiezovciach, mestskej časti Svodov, boli v utorok (11. 6.) nájdené telá dvoch osôb mužského pohlavia bez známok života. Polícia ich totožnosť preveruje.

Muži vo veku 20 a 22 rokov zmizli pod hladinou rieky Hron na priehrade pri Šarovciach v sobotu 8. júna. Podľa polície sa v rieke kúpalo sedem ľudí. Všetkých mal pravdepodobne strhnúť prúd vody. Piatim osobám sa podarilo dostať na breh bez zranenia. Dve osoby zmizli pod hladinou rieky.

V lokalite sa okamžite začala pátracia akcia po nezvestných mužoch. Do pátrania sa zapojil psovod z oddelenia služobnej kynológie, špeciálna kynologická záchranná služba so psom určená na vyhľadávanie utopených a poriečne oddelenie Prezídia Policajného zboru Bratislava. Breh Hrona na člne prehľadávali aj členovia Hasičského a záchranného zboru.

Moje odložené články

    Viac

    Najčítanejšie

    Nové v rubrike Regióny