Na hlavný obsah

Pri Prešove sa ráno zrazil osobný vlak s autom, vodič vyviazol bez zranení

Vlakovú dopravu už v danom úseku obnovili.

Pri Prešove sa ráno zrazil osobný vlak s autom, vodič vyviazol bez zranení
Zrážka osobného vlaku s autom pri Prešove. Foto: Facebook/Polícia SR - Prešovský kraj

Pri nehode osobného vlaku a auta, ku ktorej došlo v piatok (7. 6.) ráno v úseku medzi Prešovom a Drienovskou Novou Vsou, sa nikto nezranil.

Ako informoval hovorca Železničnej spoločnosti Slovensko Dominik Drevický, k nehode došlo na zabezpečenom priecestí so svetelnou signalizáciou. Následkom nehody došlo k prerušeniu železničnej dopravy na určitý čas. V súčasnosti sa už dopravu podarilo obnoviť.

Na miesto sa podľa Drevického dostavili záchranné a policajné zložky, ktoré zabezpečili oblasť a začali s vyšetrovaním nehody.

„V osobnom vlaku sa viezlo približne 30 cestujúcich, ktorým bola zabezpečená náhradná autobusová doprava. Vzhľadom na skutočnosť, že v dôsledku nehody došlo k poruche na infraštruktúre, nasadili sme v danom úseku náhradnú autobusovú dopravu,“ povedal Drevický.

 Operačné stredisko Krajského riaditeľstva Hasičského a záchranného zboru (HaZZ) v Prešove informovalo, že nehoda sa stala krátko pred 8.30 h na Košickej ulici. V osobnom vozidle sa nachádzala jedna osoba, vyviazla však bez zranení.

Na mieste zasahovalo päť príslušníkov HaZZ s dvoma kusmi techniky. Operačný dôstojník potvrdil, že zásah už ukončili a na mieste sa nič vážnejšie nestalo.

Moje odložené články

    Viac

    Najčítanejšie

    Nové v rubrike Regióny