Na hlavný obsah

Vražda ženy v bratislavskom byte: Vyšetrovateľ navrhol obžalovať partnera obete

Telo zavraždenej malo byť v hroznom stave.

Vražda ženy v bratislavskom byte: Vyšetrovateľ navrhol obžalovať partnera obete
Ilustračná snímka policajnej pásky. Foto: SITA/AP Photo/Denes Erdos

Vyšetrovateľ navrhol prokurátorovi podať obžalobu na Jozefa Hanusku (47), obvineného z vraždy ženy v bratislavskom byte. Vyplýva to z informácií, ktoré poskytol zástupca hovorkyne bratislavskej krajskej prokuratúry Patrik Hujsa.

„V uvedenej trestnej veci bol dňa 12. júna doručený na tunajšiu prokuratúru návrh vyšetrovateľa Policajného zboru na podanie obžaloby na obvineného J. H.,“ priblížil Hujsa. Doplnil, že po preštudovaní spisového materiálu bude o tomto návrhu rozhodnuté dozorujúcim prokurátorom.

Polícia v januári informovala o náleze tela ženy bez známok života v jednom z bytov v druhom bratislavskom okrese. Podozrivého neskôr zadržali, po obvinení ho súd vzal do väzby.

Podľa informácií portálu noviny.sk malo byť telo ženy v hroznom stave. Vedľa neho malo byť na zemi položené vedro s jej orgánmi a vyrezané srdce.

Žena mala mať rozrezané ľavé líce, hrudník a stehno. Telo mala zakrývať deka, na ktorej sa mal nachádzať britský pas. Podľa susedov je meno obete Patrícia. Malo ísť o milú ženu, ktorá však mala problémy s alkoholom.

Moje odložené články

    Viac

    Najčítanejšie

    Nové v rubrike Regióny