Na hlavný obsah

Muža obvineného z vraždy matky dvoch detí vo Veľkom Mederi vzali do väzby

Rozhodnutie nie je právoplatné.

Muža obvineného z vraždy matky dvoch detí vo Veľkom Mederi vzali do väzby
Ilustračná snímka. Foto: Facebook/Polícia SR - Bratislavský kraj

Muža, ktorého obvinili z vraždy ženy vo Veľkom Mederi (okres Dunajská Streda) budú stíhať vo väzbe. V piatok (26. 7.) o tom rozhodol sudca pre prípravné konanie Okresného súdu Trnava.

Rozhodnutie nie je právoplatné, o sťažnosti obvineného bude rozhodovať trnavský krajský súd. Informovala o tom zástupkyňa hovorkyne Krajského súdu v Trnave Katarína Lovasová.

„Sudca Okresného súdu Trnava rozhodol o vzatí obvineného do väzby, keďže vzhliadol kolúzny a preventívny dôvod väzby,“ priblížila Lovasová. Kolúzny dôvod väzby je založený na obave z možného ovplyvňovania svedkov, preventívny na obave z pokračovania v trestnej činnosti.

Obvinenému 44-ročnému mužovi, partnerovi nebohej ženy, z obzvlášť závažného zločinu vraždy hrozí v prípade dokázania viny trest odňatia slobody na 25 rokov až doživotie.

Mŕtve telo tridsaťdvaročnej Cynthie, mamičky dvoch detí, našli v noci z nedele (21. 7.) na pondelok (22. 7.) v jednom z rodinných domov vo Veľkom Mederi. Jej partner ju mal podľa obvinenia uškrtiť lanom, potom zabaliť do fólie a vložiť do vodovodnej šachty pod pieskovisko, kde sa hrávala aj ich spoločná dcéra.

Policajtom mal po náleze tela nebohej povedať, že Cynthiu našiel doma obesenú, spanikáril a jej telo zvesil a zabalil.

Moje odložené články

    Viac

    Najčítanejšie

    Nové v rubrike Regióny