Na hlavný obsah

VIDEO: Policajná naháňačka skončila zrážkou troch áut. Policajti našli u vodiča kryštalickú látku

K dopravnej nehode vyslali aj záchranársky vrtuľník.

VIDEO: Policajná naháňačka skončila zrážkou troch áut. Policajti našli u vodiča kryštalickú látku
Dopravná nehoda v obci Tomášov. Foto: STVR

Dopravnú nehodu v Tomášove v Seneckom okrese spôsobil 49-ročný muž, ktorý unikal pred policajnou hliadkou. Došlo k zrážke s dvomi vozidlami, v dôsledku ktorej poškodil ďalšie dve odstavené vozidlá.

Pri nehode sa zranilo šesť ľudí, vodiča previezla s ťažkými zraneniami do nemocnice letecká záchranná služba. Informoval o tom bratislavský krajský policajný hovorca Michal Szeiff. V aute 49-ročného vodiča našli vrecká s kryštalickou látkou.

Policajti chceli vodiča zastaviť a skontrolovať v nedeľu (14. 7.) krátko po 09.00 h na ulici Pri trati v bratislavskej mestskej časti Podunajské Biskupice. „Vodič znamenia na zastavenie nerešpektoval a vo vysokej rýchlosti pred hliadkou unikal v smere z Bratislavy do Trnavského kraja,“ priblížil Szeiff.

Vodič ignoroval opakované výzvy policajtov a unikal vysokou rýchlosťou. Vo vozidle po nehode našli policajti viacero vreciek s obsahom bielej kryštalickej látky, ktoré zašlú na expertízne skúmanie. Policajti zároveň na mieste zistili, že vodič viedol motorové vozidlo v čase zadržania vodičského oprávnenia.

„Vec si prevzal vyšetrovateľ odboru kriminálnej polície Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Bratislave,“ dodal Szeiff.

Zelená vlna STVR na sociálnej sieti priblížila, že nehoda sa mala stať v Tomášove na Rastickej ulici. Križovatku ulíc Mierová a Rastická uzavreli. Vodiči hlásia zdržania vo všetkých smeroch, obchádzka je možná po okolitých uliciach a obciach.

Z miesta nehody v Tomášove v relácii Správy :24 informoval redaktor Vladimír Amrich:

Moje odložené články

    Viac

    Najčítanejšie

    Nové v rubrike Regióny