Na hlavný obsah

Tragédia na cestách na Zemplíne: Muž (†35) zišiel do priekopy a narazil do betónového mostíka

To, či bol nebohý vodič pod vplyvom alkoholu, ukáže až pitva.

Tragédia na cestách na Zemplíne: Muž (†35) zišiel do priekopy a narazil do betónového mostíka
Vodič vozidla značky Škoda Superb zrejme neprispôsobil rýchlosť jazdy svojim schopnostiam. Foto: Facebook/Polícia SR - Košický kraj

Pri dopravnej nehode, ktorá sa stala v sobotu (13. 7.) o 23.00 h na cestách michalovského okresu, vyhasol život 35-ročného muža.

Podľa polície vodič vozidla značky Škoda Superb zrejme neprispôsobil rýchlosť jazdy svojim schopnostiam. S autom zišiel do priekopy, kde narazil do betónového mostíka. O nehode informovala košická krajská polícia na sociálnej sieti.

Krajská policajná hovorkyňa z Košíc Lenka Ivanová priblížila, že vodič viedol motorové vozidlo v smere z Dúbravky na obec Hatalov.

„Pri dopravnej nehode utrpel zranenia, ktoré boli nezlučiteľné so životom, a ktorým na mieste podľahol. V čase, kedy došlo k dopravnej nehode, sa vo vozidle nikto iný, okrem neho nenachádzal,“ dodala Ivanová.

To, či bol nebohý vodič pod vplyvom alkoholu alebo iných návykových látok, ukáže až nariadená pitva.

Za účasti znalca z odboru cestná doprava nehodu zadokumentovali a po ukončení obhliadky miesta udalosti polícia vo veci začala trestné stíhanie pre trestný čin usmrtenia. „Čo bolo presnou príčinou vzniku dopravnej nehody a prečo sa jazda mladého vodiča skončila tragicky, ukáže až ďalšie vyšetrovanie,“ uzavrela hovorkyňa.

Moje odložené články

    Viac

    Najčítanejšie

    Nové v rubrike Regióny