Na hlavný obsah

V Bratislave havarovalo policajné auto: Prvé informácie hovoria o nevoľnosti vodiča, zranených previezli do nemocnice

Presné príčiny nehody zatiaľ nie sú známe.

V Bratislave havarovalo policajné auto: Prvé informácie hovoria o nevoľnosti vodiča, zranených previezli do nemocnice
Snímka z miesta nehody policajného auta. Foto: Facebook/Polícia SR - Bratislavský kraj

Polícia vyšetruje príčiny dopravnej nehody vozidla mestskej polície, ktorá sa stala v stredu (24. 7.) krátko popoludní v blízkosti bratislavskej Patrónky. Informoval o tom hovorca Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Bratislave Michal Szeiff.

„Po príchode na miesto bolo zistené, že počas jazdy uvedeného vozidla v smere do centra mesta, v blízkosti zastávky MHD Mokrohájska, došlo podľa doterajších informácií pravdepodobne z dôvodu neprispôsobenia jazdy mokrej vozovke k zídeniu vozidla a jeho následnému prevráteniu na bočnú stranu v trávnatom poraste mimo vozovky,“ priblížil Szeiff.

Dve osoby nachádzajúce sa vo vozidle utrpeli ľahké zranenia a boli prevezené do nemocnice. Premávku na mieste na nevyhnutne potrebný čas usmerňovali príslušníci Policajného zboru.

Mestská polícia Bratislava na sociálnej sieti uviedla, že presné príčiny nehody zatiaľ nie sú známe. „Podľa prvotných informácií prišlo vodičovi služobného auta počas jazdy nevoľno a už nestihol dopravnej nehode zabrániť,“ podotkla.

Moje odložené články

    Viac

    Najčítanejšie

    Nové v rubrike Regióny