Na hlavný obsah

Peklo v rodinnom dome na Zemplíne: Muž surovo napadol svoju družku, zranenej žene volali záchranku susedia

Udieral ženu päsťou do hlavy a do rôznych častí tela.

Peklo v rodinnom dome na Zemplíne: Muž surovo napadol svoju družku, zranenej žene volali záchranku susedia
Ilustračná snímka násilia. Foto: Pixabay

Zo zločinu ublíženia na zdraví v súbehu s prečinom obmedzovania osobnej slobody obvinil policajný vyšetrovateľ 41-ročného muža z Trebišovského okresu.

Ten podľa doterajšieho vyšetrovania koncom minulého týždňa po predchádzajúcej slovnej hádke surovo fyzicky napadol svoju družku v jednom z rodinných domov v Trebišovskom okrese. Informovala o tom v stredu (7. 8.) košická krajská policajná hovorkyňa Jana Mésarová.

Obvinený podľa polície udieral ženu päsťou do hlavy a do rôznych častí tela. Žena pritom vzala nôž s tým, že ak ju neprestane biť, tak sa zabije.

„Keď jej chcel obvinený muž nôž z ruky vziať, došlo medzi nimi k hádke. Počas nej mal obvinený muž poškodenej žene spôsobiť bodné poranenie v oblasti brucha. Po útoku obvinený muž porozbíjal zariadenie izby a poškodenú ženu opäť fyzicky napadol,“ uviedla hovorkyňa.

Aby žena z domu neutiekla, obvinený jej vzal peňaženku, mobilný telefón a kľúče od rodinného domu.

Počkala, kým muž zaspí

Zranená žena počkala, kým muž zaspí a vyhľadala pomoc u susedov, ktorí privolali lekársku záchrannú službu a oznámili skutok na linke 158. Podľa predbežnej lekárskej správy napadnutá žena utrpela zranenia s predpokladanou dobou práceneschopnosti do 42 dní.

„Podozrivého muža obmedzili na osobnej slobode policajti obvodného oddelenia Policajného zboru z Kráľovského Chlmca bezprostredne po spáchaní skutku a putoval do policajnej cely,“ uviedla Mésarová.

Obvinenému mužovi, ktorý je stíhaný väzobne, za tieto skutky spáchané na chránenej osobe hrozí po dokázaní viny trest odňatia slobody na päť až 12 rokov. Polícia vzhľadom na citlivosť prípadu neuvádza obec, kde k udalosti došlo.

Moje odložené články

    Viac

    Najčítanejšie

    Nové v rubrike Regióny