Na hlavný obsah

Muž nezaplatil za sexuálne služby, tak sa mu vlámali do domu a zbili ho. Žena ho navyše nakazila syfilisom

Polícia voči žene vzniesla obvinenie.

Muž nezaplatil za sexuálne služby, tak sa mu vlámali do domu a zbili ho. Žena ho navyše nakazila syfilisom
Ilustračná snímka. Foto: kafkadesk.org

Polícia obvinila 48-ročnú Bratislavčanku Vieru L. spolu s 54-ročným Bratislavčanom Vojtechom P. zo zločinu vydierania spáchaného v súbehu so zločinom porušovania domovej slobody spáchaných formou spolupáchateľstva.

Menovaní mali fyzicky napadnúť muža, od ktorého požadovali hotovosť za poskytnuté sexuálne služby a odškodné v súvislosti s dopravnou nehodou, ktorú mal poškodený 72-ročný muž spôsobiť. Informoval o tom bratislavský krajský policajný hovorca Michal Szeiff.

„Keďže odmietol, Viera spolu s Vojtechom muža fyzicky napadli, pričom ho udierali za použitia teleskopického obuška do viacerých častí tela. Muž následne povolil a v priestoroch jednej z bánk odovzdal Viere finančnú hotovosť vo výške 200 eur,“ priblížil hovorca.

Zároveň polícia podotkla, že zistili spáchanie ďalšieho trestného činu v súvislosti s konaním ženy. „Tá poskytla poškodenému mužovi sexuálne služby napriek tomu, že v čase ich poskytovania mala vedomosť o tom, že trpí aktívnou infekciou ochorenia syfilis, ozrejmil Szeiff.

Polícia preto voči žene vzniesla aj obvinenie zo spáchania trestného činu ohrozovania pohlavnou chorobou. V prípade preukázania viny pred súdom jej tak hrozí trest odňatia slobody na štyri až desať rokov.

Moje odložené články

    Viac

    Najčítanejšie

    Nové v rubrike Slovensko