Na hlavný obsah

Na východe sa zrazil autobus s kamiónom, hlásia zranených

Dopravná nehoda sa stala pred obcou Turňa nad Bodvou.

Na východe sa zrazil autobus s kamiónom, hlásia zranených
Dopravná nehoda autobusu a kamióna pred obcou Turňa nad Bodvou. Foto: Facebook/Polícia Slovenskej republiky

Pred obcou Turňa nad Bodvou v okrese Košice-okolie došlo v utorok (20. 8.) popoludní k nehode autobusu a kamióna. Na mieste bolo sedem zranených osôb. Potvrdila to hovorkyňa Operačného strediska Záchrannej zdravotnej služby (OSZZS) Petra Klimešová.

„Operátori tiesňovej linky vyslali na miesto dopravnej nehody autobusu a kamióna pred obcou Turňa nad Bodvou v Košickom kraji šesť pozemných ambulancií a jeden vrtuľník,“ priblížilo OSZZS na sociálnej sieti.

„Podľa informácií, ktoré nám poskytla hovorkyňa Univerzitnej nemocnice L. Pasteura Košice Monika Krišková, na urgentný príjem na Rastislavovej 43 priviezli z dopravnej nehody dvoch pacientov,“ uviedla košická krajská polícia na sociálnej sieti.

Obaja majú závažné a stredne závažné poranenia, no sú v stabilizovanom stave. „Na Oddelenie urgentného príjmu na Tr. SNP priviezli na ošetrenie matku s dvoma deťmi. Sú stabilizovaní a pri vedomí. V súčasnosti sa u týchto pacientov realizuje diagnostika,“ dodala Krišková.

Policajti sú stále na mieste nehody, kde vykonávajú prvotné a neodkladné úkony, dokumentujú udalosť a usmerňujú cestnú premávku.

Na mieste nehody bol aj redaktor Ondrej Behún. Aktuálne informácie priniesol v Správach:

Moje odložené články

    Viac

    Najčítanejšie

    Nové v rubrike Regióny