Na hlavný obsah

Nález mŕtveho muža (†57) v rieke na Záhorí polícia vyšetruje ako vraždu

Policajná hliadka si všimla, že muž má zranenie na hlave.

Nález mŕtveho muža (†57) v rieke na Záhorí polícia vyšetruje ako vraždu
Ilustračná snímka policajta pri rieke Morava. Foto: Facebook/Polícia SR - Trnavský kraj

Vyšetrovateľ trnavskej krajskej kriminálky začal v prípade nájdeného tela mŕtveho muža v rieke Morava neďaleko mesta Holíč v okrese Skalica trestné stíhanie pre obzvlášť závažný zločin vraždy. Trnavská krajská polícia o tom informovala na sociálnej sieti.

„Policajti boli v utorok (27. 8.), do neskorých večerných hodín, na mieste nálezu 57-ročného občana Českej republiky bez známok života, neďaleko mesta Holíč. Policajná hliadka, ktorá bola na mieste ako prvá, si všimla, že muž má zranenie na hlave,“ priblížila polícia.

Privolaný obhliadajúci lekár na mieste nevylúčil cudzie zavinenie a vyšetrovateľ preto nariadil vykonať pitvu. Do vyšetrovania prípadu prizvali aj súdneho znalca.

„Policajti sa prípadom naďalej intenzívne zaoberajú a vykonávajú úkony potrebné na riadne objasnenie okolností, za ktorých k tejto tragickej udalosti došlo,“ doplnila polícia.

Políciu a hasičov zalarmoval v utorok večer rybár, ktorý telo vo vode spozoroval. Na miesto boli vyslaní aj policajti z kriminálnej polície.

Moje odložené články

    Viac

    Najčítanejšie

    Nové v rubrike Regióny