Na hlavný obsah

V bratislavskom Čunove sa strieľalo. Muž, ktorý útočil, je mŕtvy

Informoval o tom bratislavský policajný hovorca.

V bratislavskom Čunove sa strieľalo. Muž, ktorý útočil, je mŕtvy
Policajná páska. (Ilustračná fotografia) Foto: TASR

V bratislavskej mestskej časti Čunovo došlo v nedeľu krátko pred 21. hodinou k streľbe. Muž mal najprv viacerými ranami postreliť ženu a následne sa zastreliť. Informoval o tom bratislavský krajský policajný hovorca Michal Szeiff.

Ako informovala bratislavskí policajti, na Hraničiarskej ulici v bratislavskom Čunove mal muž viacerými ranami postreliť ženu z krátkej strelnej zbrane, pričom následne zbraň použil voči sebe a tým si spôsobil zranenie, ktorému na mieste podľahol. „Žena utrpela viaceré zranenia vyžadujúce si ošetrenie. Iné osoby zranenia neutrpeli,“ doplnila polícia.

O incidente informovali aj záchranári

Operačné stredisko záchrannej zdravotnej služby SR na sociálnej sieti uviedlo, že operátor tiesňovej linky 155 vyslal ambulancie rýchlej zdravotnej pomoci a rýchlej lekárskej pomoci k žene, ktorá mala utrpieť viacero poranení po útoku strelnou zbraňou.

„Po prvotnom ošetrení bola pri vedomí transportovaná do nemocnice,“ priblížilo operačné stredisko s tým, že u 58-ročného muža skonštatoval lekár úmrtie.

Polícia v súvislosti so streľbou vykonáva potrebné úkony. Bližšie informácie k prípadu poskytne, keď jej to vyšetrovanie umožní.

Moje odložené články

    Viac

    Najčítanejšie

    Nové v rubrike Regióny