Na hlavný obsah

Civilný spor medzi J. Naďom a Ľ. Blahom ešte nie je na konci. Súd pojednávanie odročil

Jaroslav Naď sa domáha odškodného a ospravedlnenia.

Civilný spor medzi J. Naďom a Ľ. Blahom ešte nie je na konci. Súd pojednávanie odročil
Na snímke zľava Jaroslav Naď a Ľuboš Blaha. Foto: TASR/Jakub Kotian, Jaroslav Novák

Na Mestskom súde Bratislava IV pokračovalo pojednávanie v civilnom spore medzi Jaroslavom Naďom a Ľubošom Blahom. Súčasný europoslanec za Smer-SD v čase podpisu obrannej dohody s USA niekoľkokrát označil vtedajšieho ministra obrany za vlastizradcu a amerického agenta.

Jaroslav Naď sa pred súdom domáha ospravedlnenia a odškodného vo výške 100-tisíc eur. Ľuboš Blaha si za svojimi výrokmi stojí. Na piatkovom (6. 9.) pojednávaní odzneli záverečné reči. Sudca ho odročil na 4. októbra, kedy vo veci padne rozhodnutie.

„Mrzí ma to, ako predbežné stanovisko dal súd ešte na predošlom pojednávaní, kde sa priklonil k argumentom mojej strany. Dnes neodznelo nič, čo by nejakým spôsobom spochybnilo názor sudcu. Počuli sme dva politické prejavy od pána Kubinu a od pána Naďa,“ povedal Ľuboš Blaha.

„Pokým my aj s právnym zástupcom pánom Kubinom sme šli vyslovene vecne a hovorili sme o právnych argumentoch, tak protistrana išla do politickej a veľmi úbohej rétoriky, vrátane osočovania, vrátane toho, že ma pán Blaha posielal k psychológovi alebo k psychiatrovi a podobné nezmysly,“ uviedol Jaroslav Naď.

Pojednávaniu v civilnom spore medzi Ľ. Blahom a J. Naďom sme sa venovali v Aktuálne :24:

Moje odložené články

    Viac

    Najčítanejšie

    Nové v rubrike Slovensko