Na hlavný obsah

Drogy v plechovkách s nápojom: Američan chcel otráviť manželku, aby mohol mať pomer s nevlastnou dcérou

Sedemdesiatnik sa žene s výčitkami svedomia priznal.

Drogy v plechovkách s nápojom: Američan chcel otráviť manželku, aby mohol mať pomer s nevlastnou dcérou
Ilustračná snímka nalievania sýteného nápoja. Foto: Unsplash

Muž z amerického štátu Indiana celkovo dvanásťkrát otrávil nápoj v plechovkách svojej manželky, aby mohol mať pohlavný styk so svojou nevlastnou dcérou. Informoval o tom portál Novinky.cz.

Sedemdesiatjedenročného Alfreda W. Rufa polícia zatkla po tom, ako sa svojej manželke s pocitom viny k skutkom priznal. V pondelok (2. 9.) ho odsúdili na štyri roky väzenia za ublíženie na zdraví s nebezpečenstvom smrti.

Pozitívne testy na drogy, ktoré nebrala

Američan mal v pláne svoju 51-ročnú manželku Liz Bishopovú zavraždiť a chcel sa oženiť so svoju 31-ročnou nevlastnou dcérou. Naplnil preto plechovky od kolového nápoja drogami, ako napríklad kokaín či extáza.

Podľa súdnych dokumentov mali drogy Liz Bishopovú uspať na 13 hodín. Od septembra do decembra 2021 takto Ruf svoju manželku otrávil dvanásťkrát s vedomím, že drogy ju nakoniec usmrtia.

Liz Bishopová trpela nevysvetliteľnými bolesťami hlavy, malátnosťou a ďalšími príznakmi. V priebehu niekoľkých týždňov ju celkovo šesťkrát hospitalizovali v nemocnici. Počas každej hospitalizácie mala pozitívne testy na spomenuté drogy, pričom podľa jej slov žiadne z nich neužívala.

Chceli využiť manželkinu poistku

Sedemdesiatnik sa na policajnom oddelení okresu Wayne pri výsluchu priznal, že chcel svoju manželku otráviť aj k tomu, že mal sexuálny vzťah so svojou nevlastnou dcérou. Tá počas toho, ako jej mama pod vplyvom drog spala, chodila do domu s priateľkou a Rufovi „predvádzali šou“.

Obe ženy sa obliekli do spodnej bielizne jeho ženy a vykonávali na sebe sexuálne praktiky. Ruf im mal za to platiť. Okrem toho, že Bishopovej dcéra Rufovi poskytla drogy, mala ho tiež nahovoriť na to, aby „vyradili mamu z hry“ a využili jej životnú poistku.

V súvislosti s prípadom polícia vyšetruje ďalšie dve podozrivé osoby, doteraz však nedošlo k žiadnemu ďalšiemu zatknutiu. Ruf je podľa denníka Daily Mail jediným obvineným v tomto prípade.

Moje odložené články

    Viac

    Najčítanejšie

    Nové v rubrike Svet