Na hlavný obsah

Prípad mimoriadne krutého zneužívania v Poľsku: Muž mal väzniť ženu v chlieve, lekára šokoval rozsah jej zranení

Muž sa mal so ženou zoznámil prostredníctvom internetu.

Prípad mimoriadne krutého zneužívania v Poľsku: Muž mal väzniť ženu v chlieve, lekára šokoval rozsah jej zranení
Ilustračná snímka - Poľská polícia. Foto: Pixabay

Tridsaťpäťročný muž v Poľsku čelí obvineniu, že dlhšie ako päť rokov väznil a zneužíval tridsaťročnú ženu. Informoval o tom server Polsat News a ďalšie médiá.

Muž údajne držal ženu v chlieve v dedine neďaleko mesta Hlohov, napísala agentúra DPA. Muž podľa serveru Polsat News ženu znásilňoval a psychicky aj fyzicky týral. Obmedzoval jej prístup k vode a svetlu a odopieral jej hygienické potreby. Teraz mu hrozí až 25 rokov väzenia.

Prokurátorka Liliana Łukasiewiczová serveru oznámila, že muž bol obvinený z obzvlášť krutého týrania. Úrady na prípad upozornila nemocnica, do ktorej bola žena dopravená kvôli vykĺbenému ramenu. Lekára však šokoval rozsah jej starších zranení.

Muž sa podľa médií so ženou zoznámil prostredníctvom internetu. Väznil ju od 1. januára 2019, napísal server Polsat News. Podľa serveru Myglogow.pl bola žena odvtedy v nemocnici viackrát.

Počas týchto návštev podľa médií porodila dieťa, ktoré bolo dané na adopciu. „Nemohla som lekárom nič povedať, mala som strach, pretože sa mi vyhrážal, že to budem ešte horšie, keď sa budem sťažovať,“ povedal žena serveru Myglogow.pl.

Moje odložené články

    Viac

    Najčítanejšie

    Nové v rubrike Svet