Na hlavný obsah

Tragická nehoda neďaleko Rožňavy: Mužovi (†44) sa stala osudnou jazda bez vodičského preukazu

Z vozovky zišiel do priekopy, kde narazil do betónového mosta.

Tragická nehoda neďaleko Rožňavy: Mužovi (†44) sa stala osudnou jazda bez vodičského preukazu
Vodič narazil do betónového mostu. Foto: Facebook/Polícia SR - Košický kraj

Na cestách Rožňavského okresu v pondelok (2. 9.) skoro ráno prišiel pri dopravnej nehode o život 44-ročný muž. Viedol osobné motorové vozidlo značky Fiat Punto v smere od obce Rejdová na obec Vyšná Slaná. Šoféroval bez vodičského oprávnenia. Informovali o tom košickí krajskí policajti na sociálnej sieti.

„Podľa doterajších zistení pri prejazde pravotočivej zákruty neprispôsobil rýchlosť jazdy svojim schopnostiam, stavu a povahe vozovky, s vozidlom zišiel z cesty vpravo do priekopy. Tam narazil do betónového mosta,“ priblížila okolnosti nehody polícia.

V aute sa okrem vodiča nachádzal aj 27-ročný spolujazdec. Toho si z miesta nehody prevzala posádka leteckých záchranárov a previezla ho do nemocnice v Poprade. Podľa predbežných informácií utrpel ťažké zranenia.

„Zranenia, ktoré pri dopravnej nehode utrpel vodič, boli natoľko vážne a nezlučiteľné so životom, že im na mieste podľahol,“ dodala polícia. Až nariadená pitva ukáže, či sa v jeho organizme nachádzal alkohol alebo iné návykové látky.

Okolnosti ako aj príčiny dopravnej nehody budú predmetom ďalšieho vyšetrovania. „Po ukončení obhliadky miesta dopravnej nehody bolo vo veci začaté trestné stíhanie pre trestný čin ublíženia na zdraví,“ skonštatovala polícia.

Moje odložené články

    Viac

    Najčítanejšie

    Nové v rubrike Regióny