Na hlavný obsah

Tragickú nehodu v Trenčíne neprežil jeden človek, ďalší dvaja sú v nemocnici

Čelne sa zrazili dve autá.

Tragickú nehodu v Trenčíne neprežil jeden človek, ďalší dvaja sú v nemocnici
Fotografia z miesta nehody. Foto: facebook/Polícia SR - Trenčiansky kraj

V sobotu (14. 9.) popoludní zasahovali záchranné zložky pri tragickej nehode na novom moste v Trenčíne, mestskej časti Biskupice. Zrážku dvoch áut neprežila jedna zo spolujazdkýň, informuje polícia na sociálnej sieti.

„Pri dopravnej nehode utrpela 72-ročná spolujazdkyňa vozidla Peugeot zranenia nezlučiteľné so životom,“ informuje polícia v príspevku.

75-ročný vodič Peugeotu 206, smerujúci z diaľnice D1, sa z neznámych príčin otáčal a prešiel do protismeru. Tam sa čelne zrazil s vozidlom Subaru, ktoré šoféroval 49-ročný vodič.

„Vodičovi vozidla Peugeot boli spôsobené viaceré zranenia a bol prevezený do nemocnice, taktiež 48-ročnej spolujazdkyni vozidla zn. Subaru boli spôsobené doposiaľ nezistené zranenia a bola hospitalizovaná v nemocnici s doposiaľ nezistenou dobou liečenia,“ píše ďalej polícia. Podľa dostupných informácií vyviazol vodič Subaru z nehody bez zranení.

U vodiča Subaru nebol pri dychovej skúške zistený alkohol v krvi. Prítomnosť alkoholu u vodiča Peugeotu potvrdia krvné testy.

Presné príčiny nehody sú predmetom vyšetrovania.

Moje odložené články

    Viac

    Najčítanejšie

    Nové v rubrike Regióny