Na hlavný obsah

Hamšíka popri pozícii asistenta trénera zamestnáva aj štúdium: Vynechal zápas Slovákov v Lige národov

Nevyhne sa absencii ani počas novembrového reprezentačného zrazu.

Hamšíka popri pozícii asistenta  trénera zamestnáva aj štúdium: Vynechal zápas Slovákov v Lige národov
Na snímke Marek Hamšík. Foto: STVR

Hviezdny Neapolčan Marek Hamšík sa nakrátko objavil doma. Popri pozícii asistenta reprezentačného trénera ho zamestnáva aj štúdium trénerskej prolicencie. Priamo z Florencie sa ponáhľal do Hrochote na pohárový zápas svojej akadémie.

V pondelok (14. 10.) dokonca pre nabitý prednáškový program nemohol v Taliansku sledovať ani súboj našich v Lige národov proti Azerbajdžanu.

“Mal som štúdium do ôsmej večer. Notifikácie som mal pustené takže vždy, keď píplo som bol spokojný, potom nespokojný. Nakoniec určite spokojný s výsledkom,“ prezradil Hamšík.

Prednášajú zvučné trénerské mená. “Bol napríklad aj Maurizio Sarri, môj bývalý tréner z Neapola, mal dvojhodinovú prednášku. Je to veľa hodín denne, takže je toho dosť. Človek si veľmi neoddýchne, ale takisto je to všade inde na svete,“ pokračoval bývalý slovenský reprezentant.

Kvôli štúdiu sa nevyhne absencii ani počas novembrového reprezentačného zrazu. “Opäť sa to prelína so zápasmi Ligy národov, takže zase to bude takto, ako to bolo teraz. Oficiálne hodiny sa končia v júni, v septembri odovzdávam svoju prácu,“ uzavrel.

Marekovi Hamšíkovi a jeho trénerskej škole sme sa venovali v relácii Góly – body – sekundy:

Moje odložené články

    Viac

    Najčítanejšie

    Nové v rubrike Šport