Na hlavný obsah

Ronaldo mal pozitívny test na koronavírus osemnásťkrát

Štandardné PCR testy na koronavírus sú hovadina, napísal.

Ronaldo mal pozitívny test na koronavírus osemnásťkrát
Futbalista Juventusu Turín Cristiano Ronaldo. Foto: TASR/AP

Portugalský kanonier Cristiano Ronaldo nemohol nastúpiť v drese Juventusu Turín proti FC Barcelona v Lige majstrov a taliansky šampión prehral 0:2. Celý svet vie, že je za tým niekoľko pozitívnych testov na koronavírus. Aktuálne vyšlo najavo, že ich bolo údajne až osemnásť. Tvrdia to portugalská televízia TVI aj švajčiarsky denník Blick.

Hráča s prezývkou CR7 prvýkrát pozitívne testovali 13. októbra po tom, čo sa pripojil k portugalskému národnému tímu počas medzinárodného asociačného termínu. Odvtedy ho podrobovali testom ako na bežiacom páse, zatiaľ naposledy v utorok pred súbojom s FC Barcelona. Napriek tomu, že 35-ročný krídelník je už dva týždne v domácej izolácii a nemá takmer žiadne prejavy choroby, stále nie je negatívny.

„Cítim sa dobre a zdravo,“ napísal Cristiano Ronaldo na instagrame a pridal fotografiu ako sedí na sedačke vo svojom dome v Turíne. A tiež doplnil krátky, ale výstižný komentár: „Štandardné PCR testy na koronavírus sú hovadina.“

Počas Ronaldovej absencie Juventus odohral štyri zápasy a iba v jednom dokázal zvíťaziť. V Lige majstrov uspel v Kyjeve nad Dinamom 2:0. V Serie A dvakrát remizoval – doma s Veronou (1:1) a v Crotone rovnako 1:1. K tomu ešte treba pridať aktuálne už spomenutú prehru v LM s FC Barcelona (0:2).

Moje odložené články

    Viac

    Najčítanejšie

    Nové v rubrike Šport