Na hlavný obsah

Hokejisti prídu osláviť bronzový úspech na Námestie SNP v utorok

Chlapci sa na Slovensko veľmi tešia, uviedol Šatan.

Hokejisti prídu osláviť bronzový úspech na Námestie SNP v utorok
Na snímke radosť slovenských hokejistov po zisku bronzovej medaily na ZOH 2022 v Pekingu. Foto: TASR

Slovenskí hokejisti, ktorí vybojovali historický bronz na ZOH 2022 v Pekingu, sa vrátia do vlasti v utorok (22. 2.). Svoj úspech oslávia od 15.30 h na Námestí SNP v Bratislave aj s fanúšikmi. Informoval o tom Slovenský zväz ľadového hokeja (SZĽH) na svojom webe.

Špecifikoval, že priaznivci hokeja si budú môcť najprv vychutnať okružnú jazdu legendárneho kabriobusu Dopravného podniku Bratislava, z ktorého strechy budú fanúšikom mávať bronzoví medailisti. Autobus ukončí okružnú jazdu na Námestí SNP, kde bude nasledovať hlavná časť osláv.

„V tejto súvislosti žiadame všetkých fanúšikov, ktorí sa chystajú prísť a zažiť historické chvíle, aby mali počas podujatia nasadené respirátory a svojím správaním minimalizovali riziko nákazy koronavírusom,“ upozorňuje SZĽH.

„Dosiahli sme historický úspech a o radosť z neho sa chceme podeliť s našimi fanúšikmi, ktorí naň dlho čakali. V spolupráci s úradmi a ďalšími zložkami vyvíjame maximálne úsilie, aby sme oslavy mohli zorganizovať. Chlapci sa na Slovensko veľmi tešia,“ povedal prezident SZĽH Miroslav Šatan.

Detaily okružnej jazdy ako aj programu osláv na Námestí SNP budú známe počas pondelka (21. 2.).

Moje odložené články

    Viac

    Najčítanejšie

    Nové v rubrike Šport