Na hlavný obsah

Futbalový zápas medzi Slovanom a Bazilejom budú sprevádzať bezpečnostné opatrenia

Môže dôjsť k skomplikovaniu cestnej premávky.

Futbalový zápas medzi Slovanom a Bazilejom budú sprevádzať bezpečnostné opatrenia
Ilustračná snimka. Foto: TASR

V súvislosti so štvrtkovým (13. 10.) futbalovým zápasom Európskej konferenčnej ligy medzi ŠK Slovanom Bratislava a švajčiarskym FC Bazilej, ktorý začína o 18.45 h, chystá polícia v hlavnom meste bezpečnostné opatrenia.

„Cieľom (opatrení) bude ochrana života, zdravia a majetku občanov, zabezpečenie verejného poriadku, ako aj bezpečnosti a plynulosti cestnej premávky na území Bratislavy,“ uviedla polícia na sociálnej sieti, pričom predmetné opatrenia pripravuje v súčinnosti s mestskými policajtmi.

Organizátor označil podujatie za rizikové. Môže dôjsť k bezpečnostným rizikám na štadióne i mimo neho. Presuny futbalových fanúšikov môžu skomplikovať cestnú premávku v Bratislave. Polícia bude preto situáciu pozorne monitorovať a prípadne operatívne reagovať.

Obmedzenia v premávku sa dotknú ulíc Bajkalská (v úseku od križovatky s Vajnorskou po Tranvskú cestu), Príkopová, Kalinčiakova a Viktora Tegelhoffa. „O prípadných ďalších dopravných obmedzeniach budeme verejnosť včas informovať,“ píšu policajti na facebooku.

Polícia vyzvala občanov, aby rešpektovali pokyny a výzvy príslušníkov Policajného zboru. Na prípadné narušenie verejného poriadku zo strany fanúšikov budú policajti reagovať adekvátne a „využijú všetky zákonné možnosti“ na nápravu situácie.

Moje odložené články

    Viac

    Najčítanejšie

    Nové v rubrike Šport