Na hlavný obsah

V Bratislave cez víkend vyčíňal „samuraj“. Ľudí ohrozoval dvomi japonskými mečmi aj nunčakmi

Incident sa stal v Dúbravke.

V Bratislave cez víkend vyčíňal „samuraj“. Ľudí ohrozoval dvomi japonskými mečmi aj nunčakmi
Muž sa skupine ľudí v bratislavskej Dúbravke vyhrážal smrťou. Mal pri sebe dve katany aj nunčaky. Foto: Facebook/Polícia SR - Bratislavský kraj, koláž RTVS

Počas víkendu v bratislavskej Dúbravke polícia zasahovala proti 50-ročnému mužovi, ktorý pri čerpacej stanici ohrozoval skupinu osôb katanami a nunčakmi. Šestici mladých ľudí sa vyhrážal zabitím. Informovala o tom bratislavská krajská polícia na sociálnej sieti.

Skupina sa od nebezpečného muža začala vzďaľovať, ten ich však začal prenasledovať. „Po chvíli jeden z mečov muž zapichol do zeme a vytiahol ďalšiu zbraň – nunčaky, pričom v agresívnom správaní a vyhrážkach zabitím pokračoval,“ priblížila polícia incident.

Dvom mladíkom zo skupiny sa napokon podarilo využiť chvíľkovú nepozornosť agresora a spacifikovali ho. Na mieste sa im ho podarilo zadržať až do príchodu polície, po čom muža zadržali a previezli do cely policajného zaistenia.

Podľa informácií príslušníkov sa vec rieši v takzvanom super rýchlom konaní. Poverený policajt voči Martinovi M. vzniesol obvinenie z dvoch trestných činov, a to z výtržníctva a nebezpečného vyhrážania.

Moje odložené články

    Viac

    Najčítanejšie

    Nové v rubrike Regióny