Na hlavný obsah

Nočná havária na východe: Zranenia utrpelo viacero ľudí, jedna osoba ostala zakliesnená v aute

Vo vozidlách bolo pri nehode spolu osem cestujúcich.

Nočná havária na východe: Zranenia utrpelo viacero ľudí, jedna osoba ostala zakliesnená v aute
Ilustračná snímka. Foto: Unsplash

Šesť zranených osôb si vyžiadala nočná dopravná nehoda na Popradskej ceste v Levoči. Ako informovala operačná dôstojníčka Hasičského a záchranného zboru v Prešove, nehodu dvoch osobných vozidiel nahlásili krátko pred pol štvrtou hodinou zo soboty na nedeľu (4. 8.).

Vo vozidlách bolo pri nehode spolu osem cestujúcich, jedna osoba bola v aute zakliesnená. Celkovo sa zranilo šesť osôb. Pri nehode zasahovali traja hasiči z Levoče s jedným kusom techniky.

„Na mieste poskytli prvú predlekársku pomoc do príchodu zdravotnej služby. Pomáhali nakladať zranených do vozidiel zdravotnej služby. Havarované automobily zabezpečovali proti vzniku požiaru a čakali na odťahovú službu, ktorej pomáhali s nakladaním havarovaných vozidiel,“ uviedla k zásahu operačná dôstojníčka.

Vozidlá rýchlej zdravotnej pomoci a záchrannej zdravotnej služby (ZZS) previezli zranených na ošetrenie do nemocnice.

„Operačné stredisko (OS) ZZS SR vyslalo tri ambulancie rýchlej zdravotnej pomoci krátko po 3:20 do Levoče k dopravnej nehode dvoch vozidiel. Po prvotnom ošetrení záchranári transportovali do nemocnice v Levoči 53-ročnú ženu a otrasom mozgu, 19-ročnú ženu s povrchovým poranením tváre, 43-ročného muža s povrchovým poranením hrudníka a mladistvú osobu tiež s povrchovým poranením hrudníka. Do nemocnice v Spišskej Novej Vsi posádky transportovali 25-ročnú a 50-ročnú ženu, obe s povrchovým zranením predkolenia,” informoval agentúru SITA zástupca hovorcu OS ZZS SR Richard Bolješik.

Po nehode bola cesta dočasne neprejazdná, po odstránení následkov havárie sa ju podarilo sprejazdniť.

Moje odložené články

    Viac

    Najčítanejšie

    Nové v rubrike Regióny