Na hlavný obsah

FOTO: Festival Lovestream priniesol do Bratislavy britskú popovú hviezdu aj kultového rapera

Piatok rozbiehal na hlavnom pódiu Dennis Loyd.

FOTO: Festival Lovestream priniesol do Bratislavy britskú popovú hviezdu aj kultového rapera
Rita Ora počas prvého dňa 3. ročníka Lovestream festivalu. Foto: TASR/Jaroslav Novák

Bratislavské Vajnory žijú tento víkend hudbou. Na starom letisku sa od piatku (16. 8.) koná tretí ročník festivalu Lovestream. Na hlavnom pódiu sa počas troch dní predstaví viac ako dvadsiatka interpretov.

Popoludnie prvého dňa rozbiehali na hlavnom pódiu izraelský multiinštrumentalista a spevák Dennis Loyd, známy vďaka hitu Nevermind, po ňom mladá speváčka z Arménska Rosa Linn, ktorá sa preslávila piesňou Snap. V tejto horúčave to bola pre nich neľahká úloha, ktorej sa obaja úspešne zhostili.

Večerný program prvého dňa otvorila známa česká hip hopová dvojica Calin a Viktor Sheen. Spevák Calin, rodák z Moldavska, a Viktor Sheen, raper pochádzajúci z Kazachstanu, vydali vo februári 2023 spoločný album Roadtrip. Získali zaň viacero ocenení a predstaviť ho prišli fanúšikom aj na Lovestream.

Prvou hviezdou večera bola Rita Ora. Tá patrí v súčasnosti k popredným britským interpretkám. V singlovej TOP 40 mala zatiaľ 16 piesní, tri z nich sa dostali na prvé miesto.

Po speváčke prevzal štafetu hviezdny americký raper a producent 50 Cent. Fewstivalový areál dal do pohybu pri skladbách Candy Shop, Hate It Or Love It, Window Shopper, Ayo Technology, In Da Club, Many Men či Baby By Me. Počas celého poldruha hodinového setu bolo pódium plné protagonistu a jeho spoluúčinkujúch.

Moje odložené články

    Viac

    Najčítanejšie

    Nové v rubrike Slovensko