Na hlavný obsah

V ružomberskej vojenskej nemocnici pre požiar pozastavili časť plánovaných operácií

Požiar vypukol v nedeľu v dopoludňajších hodinách.

V ružomberskej vojenskej nemocnici pre požiar pozastavili časť plánovaných operácií
V podkroví chirurgického pavilónu ÚVN v Ružomberku vypukol požiar. Foto: facebook/Ústredná vojenská nemocnica SNP Ružomberok - fakultná nemocnica

Vedenie Ústrednej vojenskej nemocnice v Ružomberku pre požiar, ktorý vypukol v nedeľu (17. 10.), pozastavila časť plánovaných operácií. Pacientov budú kontaktovať. RTVS o tom informovala hovorkyňa ministerstva obrany Martina Kovaľ Kakaščíková.

„Vzhľadom na rozsah poškodenia budovy chirurgického pavilónu Ústrednej vojenskej nemocnice SNP-FN v Ružomberku dnešným požiarom jej vedenie rozhodlo o pozastavení plánovanej operatívy na klinikách chirurgie, neurochirurgie, ortopédie a úrazovej chirurgie a cievnej chirurgie na najbližších 48 hodín,“ uviedla Kovaľ Kakaščíková.

Dodala, že pracovníci jednotlivých kliník budú postupne kontaktovať pacientov, ktorí mali v najbližších dvoch dňoch plánovaný výkon na niektorom z uvedených pracovísk. Títo pacienti postupne dostanú náhradný termín operácie, a to hneď ako to situácia v nemocnici umožní.

Ústredná vojenská nemocnica prosí pacientov, aby sledovali aktuality na webovej stránke nemocnice www.uvn.sk, kde bude priebežne informovať o aktuálnej situácii a prijatých opatreniach.

Pre pacientov je v tejto súvislosti k dispozícii aj INFO-linka ÚVN – 044 438 2929 a informovať sa môžu aj prostredníctvom e-mailu na uvn@uvn.sk.

Moje odložené články

    Viac

    Najčítanejšie

    Nové v rubrike Slovensko