Na hlavný obsah

Zadržali mladíka podozrivého z lúpeže v martinskej herni

Bol zodpovedný aj za ďalší zločin.

Zadržali mladíka podozrivého z lúpeže v martinskej herni
Ilustračné foto - policajné auto. Foto: Facebook/Polícia SR

Polícia zadržala a obvinila muža podozrivého z piatkovej (22.7.) lúpeže v herni v Martine. Ide o 24-ročného mladíka. Chytili ho krátko po spáchaní trestného činu. Na sociálnej sieti o tom informuje žilinská krajská polícia.

Obvinený mal v piatok predpoludním vojsť do martinskej herne a s nožom v ruke žiadať obsluhu, aby mu dala peniaze a otvorila trezor.

„Obsluha mu mala vydať peňaženku s finančnou hotovosťou a tiketmi. Po skutku mal z herne odísť,“ približujú policajti. Počas procesných úkonov zaistili finančnú hotovosť.

Skutkom vznikla predbežná škoda vo výške 2300 eur. Martinskí kriminalisti odhalili, že obvinený mladík je podozrivý aj z ďalšieho skutku násilnej trestnej činnosti. Vyšetrovateľ ho preto obvinil z rovnakého zločinu.

„Začiatkom minulého mesiaca mal v martinskej večierke žiadať od obsluhy peniaze s nožom v ruke. Predavačka mu vydala hotovosť. Spôsobená škoda je predbežne vyčíslená na 600 eur,“ konkretizujú policajti s tým, že ani pri jednom zo skutkov nedošlo k zraneniu osôb.

Vyšetrovateľ spracoval podnet na návrh na vzatie obvineného muža do väzby.

Moje odložené články

    Viac

    Najčítanejšie

    Nové v rubrike Regióny