Na hlavný obsah

V okrese Ilava došlo k dopravnej nehode, vyžiadala si jednu obeť

Je ňou 74-ročný muž.

V utorok (22. 11.) ráno došlo na železničnom nadjazde na ceste medzi obcou Ladce a Košeca v okrese Ilava k tragickej dopravnej nehode.

K dopravnej nehode došlo pravdepodobne tak, že vodič osobného motorového vozidla Suzuki, ktorý jazdil v smere na obec Košeca, sa dostal v dôsledku poľadovice do šmyku, následkom čoho prešiel do protismernej časti vozovky.

Zrazil sa tam s oproti idúcim autobusom, po zrážke skončil v zvodidlách mosta. Vodič autobusu sa snažil zabrániť pádu a ako vyrovnával riadenie, zrazil sa s ďalším autom značky Ford.

Vodič autobusu a šiesti cestujúci neutrpeli žiadne zranenia. Vodičovi vozidla Ford sa spôsobili ťažké zranenia, mal by byť mimo ohrozenia života.

Napriek snahe záchranárov 74-ročný vodič vozidla Suzuki svojim zraneniam na mieste nehody podľahol.

Dychová skúška vodiča autobusu bola negatívna. U vodiča značky Ford policajti nariadili z dôvodu nemožnosti vykonania dychovej skúšky odber krvi na zistenie požitia alkoholu.

Polícia začala trestné stíhanie vo veci prečinu ublíženia na zdraví v súbehu s prečinom usmrtenia. Príčinu dopravnej nehody vyšetruje súdny znalec.

Moje odložené články

    Viac

    Najčítanejšie

    Nové v rubrike Regióny