Na hlavný obsah

Uvoľnená kľučka uväznila ženu zo Singapuru na štyri dni v kúpeľni

Vyslobodila ju až polícia.

Uvoľnená kľučka uväznila ženu zo Singapuru na štyri dni v kúpeľni
Ilustračná snímka. Foto: pixabay.com

Štyri dni v kúpeľni prežila nedávno istá žena zo Singapuru, ktorá zostala v malej miestnosti bez okien uväznená, keď jej z dverí spadla kľučka. V byte žila sama a mobil pri sebe nemala, takže jej nikto ihneď neprišiel na pomoc. Nakoniec ju vyslobodila polícia, ktorú upozornil znepokojený príbuzný. Napísal v sobotu (31. 12.) denník The Straits Times.

Incident sa stal už na konci novembra, singapurská polícia o ňom však informovala až tento týždeň. „Vybavujem si slzy úľavy, ktoré jej tiekli, keď nám ďakovala za to, že sme ju zachránili,“ povedal o zásahu u 31-ročnej ženy policajt Musalli Ibnu.

Hlavná aktérka, ktorá chcela byť v správe identifikovaná len ako pani Yangová, uvedenému periodiku opísala, že si už niekoľko dní pred osudným momentom všimla, že kľučka od kúpeľne je uvoľnená, no nepripisovala tomu väčší význam.

Nakoniec kľučka spadla, keď za sebou zatvárala dvere po ceste do sprchy. To, že dvere už nepôjdu otvoriť, si vraj Yangová uvedomila, až keď sa dosprchovala.

Žena potom spoliehala na to, že jej pomôžu rodičia, s ktorými vraj neustále komunikuje, čakanie sa ale trochu pretiahlo. Yangová sa počas neho neúspešne pokúsila uvoľnenou kľučkou dvere prelomiť, tiež do nich pravidelne búšila v nádeji, že si hluk všimne niekto zo susedov. To sa ale nestalo, a žena tak prežila niekoľko nocí sediac na záchodovej mise.

Nakoniec jej rodina predsa len zasiahla. Bližšie nešpecifikovaný príbuzný mal o Yangovú obavy, lebo sa s ňou nemohol spojiť, a obrátil sa na políciu. Dvojica strážnikov potom pri rozhovoroch so susedmi počula z bytu uväznenej ženy podozrivý zvuk, vlámala sa dovnútra a štvordňové utrpenie ukončila. Yangová vyviazla bez vážnejších následkov.

Moje odložené články

    Viac

    Najčítanejšie

    Nové v rubrike Svet