Na hlavný obsah

Ženu uväznil v dome, mal sa jej vyhrážať a znásilňovať ju. Polícia ho obvinila

Obvineniu čelia aj mužovi rodičia.

Ženu uväznil v dome, mal sa jej vyhrážať a znásilňovať ju. Polícia ho obvinila
Popradskí policajti pri zásahu. Foto: Facebook/Polícia - Žilinský kraj

Popradskí policajti zadržali 48-ročného muža. V dome v Poprade väznil ženu, mal sa jej vyhrážať a znásilňovať ju. Informovalo o tom v stredu (7. 12.) Krajské riaditeľstvo Policajného zboru v Prešove na sociálnej sieti.

Polícia ho obvinila zo zločinu pozbavenia osobnej slobody v súbehu so zločinom znásilnenia a zo zločinu vydierania.

Muž mal zlákať ženu do rodinného domu, kde bývali aj jeho rodičia, aby tam prespala. Potom jej už však neumožnili slobodne opustiť dom. „Muž sa jej vyhrážal, že keď od neho odíde, ublíži jej a jej deťom, pričom mal mať pri sebe aj strelnú zbraň. Taktiež sa voči poškodenej mal niekoľkokrát dopustiť aj mravnostnej trestnej činnosti,“ uviedla polícia.

Žene sa po čase podarilo z mobilného telefónu kontaktovať známeho z Českej republiky, ktorý zalarmoval políciu. Na miesto vyslali hliadku, ktorá situáciu preverila. Rodičia obvineného popierali, že by v dome bola žena.

„Policajti však z okna domu spozorovali svetelný signál S.O.S. a na ich naliehanie poškodená vyšla z domu, kde policajtom uviedla, že je v poriadku, avšak rukou im ukázala signál týranej ženy,“ priblížila polícia.

Policajti poškodenú odviedli k výsluchu. Krátko nato nasledovala domová prehliadka. Polícia zadržala muža aj jeho otca (74) a matku (71). Rodičov obvinili zo zločinu pozbavenia osobnej slobody formou spolupáchateľstva.

Moje odložené články

    Viac

    Najčítanejšie

    Nové v rubrike Regióny