Na hlavný obsah

Pri Piešťanoch sa zrazili tri autá. Nehoda ochromila dopravu na diaľnici D1 na niekoľko hodín

Alkohol pri zrážkach rolu nehral.

Pri Piešťanoch sa zrazili tri autá. Nehoda ochromila dopravu na diaľnici D1 na niekoľko hodín
Pri dopravnej nehode alkohol nehral rolu. Zrazili sa kamión, dodávka a osobné auto. Foto: facebook/Polícia SR - Trnavský kraj

Dopravná nehoda, pri ktorej sa zrazili tri motorové vozidlá, ochromila dopravu na diaľnici D1 pri Piešťanoch na niekoľko hodín. Polícia príčiny a súvislosti havárie stále vyšetruje, vo štvrtok (23. 2.) informovala o tom na sociálnej sieti.

Podľa informácií Policajného zboru (PZ) SR narazilo vo štvrtok ráno, krátko pred 6.00 h, menšie nákladné auto do odstaveného kamiónu. V odstavnom pruhu stál pravdepodobne pre poruchu. Sila nárazu bola tak veľká, že z nákladného auta odtrhla chladiacu nástavbu, do ktorej narazilo ďalšie auto – osobné vozidlo zn. Škoda Fabia.

Vodiča dodávky záchranné zložky previezli do nemocnice na vyšetrenie. Dychové skúšky u všetkých vodičov skončili s negatívnymi výsledkami.

„Policajti diaľnicu v smere do Trnavy, z dôvodu dokumentovania nehody a odstraňovania jej následkov, na viac ako dve hodiny úplne uzavreli,“ uzavrela polícia s tým, že vodičov upozornili, aby riadne sledovali situáciu na ceste a svoju pozornosť venovali výhradne šoférovaniu,

Moje odložené články

    Viac

    Najčítanejšie

    Nové v rubrike Regióny