Na hlavný obsah

NHL: Los Angeles zdolalo St. Louis 4:2, obhajca so sedemgólovým prídelom

Hosťom nepomohol ani hetrik nemeckého útočníka.

NHL: Los Angeles zdolalo St. Louis 4:2, obhajca so sedemgólovým prídelom
Brankár Winnipegu Jets Connor Hellebuyck (37) padá pri Zachovi Hymanovi (18) z Edmontonu Oilers, Josh Morrissey (44) bráni Jets počas tretej tretiny hokejového zápasu NHL vo Winnipegu. Foto: TASR/AP

Hokejisti Winnipegu zvíťazili v zápase NHL nad Edmontonom 7:5 a zastavili sériu piatich prehier. Hosťom nepomohol ani hetrik nemeckého útočníka a druhého najproduktívnejšieho hráča súťaže Leona Draisaitla. V drese Jets zaznamenal tri body za asistenciu a dva góly vrátane víťazného obranca Josh Morrissey.

Tampa Bay v zostave bez zraneného slovenského obrancu Erika Černáka prehrala na ľade Buffala 3:5. Sabres rozhodli o svojom triumfe tromi gólmi v druhej tretine, ich najproduktívnejší hráč Tage Thompson si pripísal na konto gól a asistenciu.

New York Rangers v bránke bez Jaroslava Haláka podľahli domácemu Bostonu 2:4. Tyler Bertuzzi okorenil svoj premiérový duel v drese Bruins po prestupe z Detroitu bodom za asistenciu. Boston potvrdil povesť suverénne najlepšieho tímu celej ligy a šnúru triumfov natiahol na desať.

Jeho súčasná séria je najdlhšia od marca 2014, keď vyhral 12 duelov v sérii. Obhajca Stanleyho pohára z Colorada utrpel prehru 3:7 na ľade Dallasu, ktorý zaknihoval tretí úspech v sérii a upevnil si prvú priečku v Centrálnej divízii.

Gólové hody sa zrodili aj v stretnutí San Jose – Washington (3:8). Hostia prehrávali po úvodnej tretine 0:2, v druhej však štyrmi gólmi dokázali otočiť skóre. Capitals potiahla trojica trojbodových hráčov – Alexander Ovečkin (2+1), Dylan Strome (1+2) a Rasmus Sandin (0+3). Ich tím figuruje na šiestej priečke v Metropolitnej divízii, Sharks sú v Pacifickej po piatej prehre za sebou na jej dne.

Los Angeles si poradilo so St. Louis 4:2 a dosiahlo tretie víťazstvo za sebou. Rozdielový gól strelil v 57. minúte Gabriel Vilardi.

Moje odložené články

    Viac

    Najčítanejšie

    Nové v rubrike Šport