Na hlavný obsah

Na osemročné dievčatko na bicykli zaútočil kríženec labradora a nemeckého ovčiaka

Má vážne poranenia tváre.

Na osemročné dievčatko na bicykli zaútočil kríženec labradora a nemeckého ovčiaka
Ilustračná snímka. Foto: RTVS

Na osemročné dievčatko na bicykli v nedeľu (4. 6.) popoludní zaútočil kríženec labradora a nemeckého ovčiaka. Pes vybehol z nezabezpečeného dvora v obci Krajné pri Myjave v časti Matejovce. V sade sa hralo niekoľko detí. V stredu (7. 6.) o tom informoval spravodajský portál tvnoviny.sk.

Dievča je s vážnymi poraneniami tváre hospitalizované v bratislavskej nemocnici.

„Pes dievča strhol na zem na trávu, kde ho opakovanie pohrýzol do viacerých častí tela. Dievčatku boli spôsobené veľké tržné rany na hlave aj iných častiach tela. Zranenia si vyžiadali jej okamžitú hospitalizáciu v nemocnici s doposiaľ nezistenou dobou liečenia. Majiteľovi psa hrozí obvinenie z ublíženia na zdraví,“ uviedla hovorkyňa Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Trenčíne Katarína Kuzmová pre TASR. Majiteľom psa je podľa informácií tvnoviny.sk 45-ročný muž.

Ide o vnučku muža, ktorý má chatu na severozápade Slovenska. Rodina tam chodí na víkendy, no pochádzajú z Bratislavy.

Na mieste zasahovali aj záchranári. „Vyslali sme k nemu okamžite záchranárov, tí ho ošetrili a transportovali do nemocnice. Vzhľadom na fakt, že ide o maloletú osobu, nemôžem poskytnúť viac detailov,“ informovala hovorkyňa Operačného strediska záchrannej zdravotnej služby SR Alena Krčová.

Moje odložené články

    Viac

    Najčítanejšie

    Nové v rubrike Regióny